Det är vi som är Begravningsbyrån Alviks Strand

 

Begravningsbyrån Alviks Strand drivs av oss, Therese Backlund och Madeleine Ljungfeldt. Vi träffades när vi gick vår utbildning till begravningsentreprenörer i Uppsala. Vi har kunskap om och erfarenhet av alla arrangemang kring begravning oavsett livsåskådning.
Madeleine Ljungfeldt och Therese Backlund
 

Therese Backlund

 

Jag är en person som gillar utmaningar. Efter 20 år i livsmedelsbranschen bestämde jag mig för att byta riktning. I min roll ingick både kund och personalansvar. Det jag saknade var möjligheten att faktiskt göra skillnad. Jag tror det var när jag som ung fick ordna med min pappas begravning som jag började förstå vikten av rätt bemötande.

 
Visionen om att erbjuda en begravningstjänst som helt utgår från de anhörigas situation och behov av stöd har sedan sakta vuxit fram. Att hjälpa andra och känna att jag kan bidra med kunnande, omtanke och medmänsklighet är drivkraften i mitt arbete.

 

Madeleine Ljungfeldt

 

Jag har under 30 års tid arbetat i mitt familjeföretag inom servicebranschen som arrangerar fester för privatpersoner och företag. Innan dess arbetade jag på en juristfirma i åtta år.
 
Min styrka är att serva och hjälpa människor i planering och genomförande av olika arrangemang. Dessutom har jag en god känsla för att läsa av människor i olika situationer. När jag valde att bli begravningsentreprenör hade jag kommit till en punkt i livet där jag kände att jag ville bygga vidare på mina tidigare kunskaper och erfarenheter på ett nytt sätt. Jag hittade utbildningen i Uppsala och det kändes som helt rätt yrkesval för mig.
Spara